Kategoriat
Tapahtumia

Sukukokous 2018

Kolmas sukukokous pidettiin 28.-29.07.2018 Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Sukukokoukseen ja sukujuhlaan osallistui 55 sukulaista eri puolilta Suomea. 

Toimintakauden 2016-2017 aikana on saatu yhdistykseen useita uusia jäseniä. Lisäksi suvun jäseniä on pyritty saamaan jäseniksi myös Holopaisten Facebook-ryhmään. Valitettavasti useita vuosijäseniä on jouduttu muistuttamaan jäsenmaksun maksamisesta, vaikka on sovittu, että jäsenmaksu tulee hoitaa omatoimisesti ilman erillistä muistutusta.

Sukututkimusjaosto on toiminut Väinön vetämänä aktiivisesti kooten sukulaisten hankkimista DNA-testeistä analyysiä Holopaisten alkulähteistä. Yhä useampia sukulaisia kehotettiin teettämään DNA-testejä, jotta DNA-sukututkimuksemme materiaali saadaan kattavammaksi.

Jatkankamppa, kuva1

Kokouksessa perustettiin myös kirjatoimikunta, jonka tarkoituksena on käynnistää sukututkimuksen pohjalta sukukirjan kokoaminen Holopaisten suvun vaiheista ajalta ennen kirkonkirjoja eli vuosilta 1500-1720.

Jatkan kamppa, kuva2

Lauantai-iltana oli illanvietto jatkän kämpällä ruokailuineen ja ohjelmineen. Oli hauska jutella tuttujen sukulaisten kanssa ja tutustua uusiin sukulaisiin. Sunnuntaina oli ohjelmassa sukutaulujen esittelyä sekä niistä keskustelua auditoriossa. Varsinainen sukujuhla pidettiin sunnuntaina klo 13:00 alkaen.