Kategoriat
Tapahtumia

Sukukokous 2020

Neljäs sukukokous pidettiin 18.-19.07.2020 Nilsiässä Sokos Hotel Tahkossa. Sukukokouksen ja sukujuhlan varsinaisia osallistujia oli 50 sekä lisäksi juhlapuhuja ja luennoitsija.

Iloisia jälleennäkemisiä oli hauska kokea ja uusiin sukulaisiin oli mielenkiintoista tutustua. Suurin osa osallistujista oli ennenkin ollut sukukokouksessa, mutta oli  paikalla uusiakin sukuseuran jäseniä.

Lauantain ohjelmassa oli ensiksi sääntömääräinen sukukokous 13:00-14:30. Sen kulku oli vakiintuneen käytännön mukainen. Tulevien kahden vuoden toimintasuunnitelman pääteemana oli sukuhistoriakirjan valmistaminen ja markkinointi. Päätös sukututkimus- ja sukukirjaprojektin käynnistämisestä oli tehty jo edellisessä sukukokouksessa 2018. Hallitus oli myös tehnyt 12.06.2019 sopimuksen sukututkimus- ja sukukirjaprojektista Suku- ja Historiapalvelu Menneen Jäljet -yhtiön sukututkijan Ari Kolehmaisen kanssa. Nyt päätettiin käynnistää sukukirjan ennakkotilauskampanja ja hyväksyttiin tarkoitusta varten myyntiesite, josta käy ilmi ennakkotilausten hinnoittelu.

Sukukokous päätti myös sukuseuran nimenmuutoksesta. Uudeksi nimeksi päätettiin 18.07.2020 alkaen Holopaisten sukuseura ry. Valittu hallitus velvoitettiin rekisteröimään yhdistyksen nimenmuutos.

Lauantai-iltapäivällä tutustuttiin Tahkovuoren ympäristön ulkoilumahdollisuuksiin.

Lauantai-iltana klo 20:00 alkaen vietimme hauskan ohjelmallisen illan ruokailuineen Sokos Hotel Tahkon yläsalissa. Ruoka oli hyvää, ohjelma oli viihdyttävää ja seura oli mukavaa.

Sunnuntaina oli 10:00-12:00 seurustelua sukulaisten kesken ja sukutaulujen tutkimista.

Sukujuhla pidettiin yläsalissa 12:30-15:00. Sukujuhlassa kuulimme mielenkiintoisen juhlapuheen, jonka piti Kuopion Yliopistollisen Sairaalan johtaja, kardiologi Heikki Miettinen. Kuulimme myös sukututkija Ari Kolehmaisen esitelmän Holopaisten sukututkimusprojektin nykytilasta.

Seuraava sukukokous ja sukuseuran 10-vuotisjuhla päätettiin pitää vuoden 2022 kesällä Äänekosken Suolahdessa.